Hozzávalók:
3 csésze félédes csokicsepp / 340 gramm,2 csésze kis marshmallows ( habosított gumicukor)vagy 16 nagy marshmallows félbevágva, 400 g édes sűrített tej,1 tk. vanília,1 csésze darabolt dió, 1/2 csésze aszalt cseresznye vagy aprított sárgabarack, 1/4 csésze fehér csokicsepp olvasztva
|
|
Elkészítés:
Kenj ki egy 22 x 22 cm-es tepsit vagy tálat vajjal, vagy béleld ki alufóliával.Melegítsd meg a csokicseppeket, a marshmallows-t és a tejet közepes lángon, kevergesd közben, amíg megolvadnak és egy krémes masszát kapsz.Keverd hozzá a vaníliát, a diót és a cseresznyét és azonnal öntsd a tepsibe.Csurgasd rá az olvasztott fehércsokit takard le és 2 órára tedd a hűtőbe. Vágd 2,5 cm-es kockákra.
Latsia tippjei: - mind a két féle csokicsepp helyettesíthető normál csokival is. - legközelebb sűtőpapírral bélelem ki a tálat úgy, hogy ki tudjam emelni belőle a megdermedt fudge-t, mert a vágódeszkán könnyebb szelni, mint az edényben. | |